Αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι από κάποια αγορά σας, μπορείτε να επιστρέψετε το προιόν. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες, στη μορφή που το παραλάβατε, με τη συσκευασία του,το καρτελάκι και την απόδειξη αγοράς. Στην περίπτωση επιστροφής ή αλλαγής εμπορεύματος χρεώνεστε τα έξοδα αποστολής.Μόλις παραλάβουμε το προϊόν θα φροντίσουμε για την άμεση αντικατάστασή του ή θα σας προτείνουμε κάποιο άλλο ίδιας αξίας για αλλαγή. Εναλλακτικά γίνεται και επιστροφή χρημάτων. Αφού ελεγχθεί το επιστραφέν προϊόν και είναι στην άριστη κατάσταση που πωλήθηκε, η επιχείρησή μας συμψηφίζει τη δαπάνη που επωμίζεται ο πελάτης για την επιστροφή του προϊόντος με τη χρηματική αξία του επιστρεφόμενου προϊόντος. Σε περίπτωση που το προιόν αγοράστηκε με δωρεάν μεταφορικά τα αρχικά εξοδα αποστολής αφαιρούνται απο την αξία του προιόντος που επιστρέφεται. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται πάντοτε μέσω τραπέζης στον λογαριασμό από τον οποίον έγινε η κατάθεση ή σε περίπτωση που χρησιμοποιήθηκε άλλη μέθοδος πληρωμής, ο πελάτης υποδεικνύει στην επιχείρησή μας τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίον επιθυμεί να γίνει η σχετική καταβολή.

Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

Σε περίπτωση αλλαγής εκπτωτικών προϊόντων δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων παρά μόνο αλλαγή με άλλα εκπτωτικά προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται σε προιόντα προσφοράς ή απο αγορά στο φυσικό κατάστημα.

Για οποιαδήποτε επιστροφή, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2752027742.