ΓΕΝΙΚΑ

Η ιστοσελίδα mariapanariti,gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων που αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της ΜΑΡΙΑΣ ΠΑΝΑΡΙΤΗ,  εμπορία κοσμημάτων, ρολογιών  με Α.Φ.Μ: 075551720, Δ.Ο.Y: ΝΑΥΠΛΙΟΥ και η οποία εδρεύει στην Ελλάδα, στο Ναύπλιο, Λ.Αμαλίας 11, Τηλ: 2752027742

Πριν εισέλθετε στο Δικτυακό Τόπο και κάνετε χρήση των Υπηρεσιών του ή προβείτε σε αγορές στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις και να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με αυτούς. Σε περίπτωση διαφωνίας σας με οποιονδήποτε από τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις, οφείλετε να μην προβείτε σε καμία ενέργεια, η χρήση οποιασδήποτε Υπηρεσίας του mariapanariti.gr, συμπεριλαμβανομένης και της απλής περιήγησής σας στο Ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

To mariapanariti.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, ανανεώνει, διαγράφει, προσθέτει, περιορίζει μονομερώς α) τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις, στο σύνολό τους ή εν μέρει.

 

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του mariapanariti.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679, Οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Σε κάθε περίπτωση το mariapanariti.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων, χωρίς προηγούμενη σχετική ενημέρωση.

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας οφείλουν να διαβάσουν με προσοχή τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών και σε περίπτωση διαφωνίας, οφείλουν να μην προβούν στη χρήση αυτών.

 

Πνευματική Ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του mariapanariti.gr με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Oλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου, ανήκουν στο mariapanariti.gr ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

 

Περιορισμός Ευθύνης

Το mariapanariti.gr έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχετε να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης). To mariapanariti.gr  δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 

Τηλεφωνική παραγγελία

Ηλεκτρονική παραγγελία στο eshop

Αγορά από το φυσικό κατάστημά μας

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

Με πιστωτική κάρτα

Η πληρωμή γίνεται μέσω της Alpha Bank, με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα (Visa, Mastercard, Maestro). Η πληρωμή γίνεται μέσω ανακατεύθυνσης στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Alpha Bank και ο αριθμός της κάρτας ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο της  κάρτας δεν γίνεται γνωστό στην εταιρίας μας.

 

Πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης

Εάν επιλέξετε αυτό τον τρόπο, θα πρέπει να κάνετε κατάθεση ολόκληρου του ποσού (μαζί με τα μεταφορικά έξοδα αν υπάρχουν) σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

Προσοχή: Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα, Ελληνική ή ξένη, κατά την ολοκλήρωση του εμβάσματος ο πελάτης πρέπει να επιλέξει όλα τα έξοδα του εμβάσματος να επιβαρύνουν τον ίδιο.

Τραπεζικοί λογαριασμοί

Alpha Bank: GR0201406720672002002010898
Εθνική: GR4501104270000042701015911
Πειραιώς: GR6801725180005518109477831
Δικαιούχος λογαριασμών: Μαρία Παναρίτη

Μετά την κατάθεση, θα πρέπει να μας αποστείλετε με email το καταθετήριο στο [email protected], όπου ως αιτιολογία θα πρέπει να εμφανίζεται το ονοματεπωνυμό σας καθώς και ο αριθμός παραγγελίας.

 

Με αντικαταβολή

Όταν επιλέξετε ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή η πληρωμή γίνεται κατά παραλαβή της παραγγελίας σας στον ταχυμεταφορέα και επιβαρύνεστε με έξοδα αντικαταβολής 2€.

 

Πληρωμή μέσω PayPal

Επιλέγοντας αυτό τον τρόπο κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας μεταφέρεστε στον ασφαλή ιστότοπο του PayPal, και πληρώνετε άμεσα.

 

 

ΤΡΟΠΟΣ – ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται έως τις 16:00 καθημερινά θα αποστέλλονται μέσα σε 24 ώρες εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα των προϊόντων εκτός αν επιλέξετε να πληρώσετε με τραπεζική κατάθεση. Αν επιλέξετε να πληρώσετε με τραπεζική κατάθεση η παραγγελία σας θα σταλεί είτε την ίδια είτε την επομένη ημέρα από την παραλαβή της πληρωμής σας, εφόσον γίνει η επιβεβαίωση της πληρώμης σας από το αρμόδιο τμήμα.

Παραγγελίες που πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα τα Σαββατοκύριακα ή τις αργίες αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Η κατάσταση της παραγγελίας, ο αριθμός φορτωτικής (voucher) και οι λεπτομέρειες μεταφοράς θα σας αποστέλλονται με email σε πραγματικό χρόνο.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αναλαμβάνει την παράδοση των αγορών σας σε Ελλάδα και Κύπρο, με ACS courier.

Ο χρονος παράδοσης εντός Ελλάδας είναι 1-4 εργάσιμες ημέρες. Για περιοχές που χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτες/ απομακρυσμένες απ’ την εταιρεία courier ACS ο χρόνος παράδοσης είναι 3-5 εργάσιμες ημέρες.
Για παράδοση εκτός των παραπάνω χωρών, σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 55 ευρώ (εντός Ελλάδας) .
Για αγορές κάτω των 55 ευρώ το κόστος αποστολής (εντός Ελλάδας) είναι 3 € και αν επιλέξετε τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή το κόστος είναι επιπλέον 2 €.

Για την Κύπρο τα έξοδα αποστολής είναι 12€  και η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, Paypal και τραπεζικής κατάθεσης.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Αν δε μείνετε ικανοποιημένοι από κάποια αγορά σας, μπορείτε να επιστρέψετε το προιόν. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες, στη μορφή που το παραλάβατε, με τη συσκευασία του,το καρτελάκι και την απόδειξη αγοράς. Στην περίπτωση επιστροφής ή αλλαγής εμπορεύματος χρεώνεστε τα έξοδα αποστολής.Μόλις παραλάβουμε το προϊόν θα φροντίσουμε για την άμεση αντικατάστασή του ή θα σας προτείνουμε κάποιο άλλο ίδιας αξίας για αλλαγή. Εναλλακτικά γίνεται και επιστροφή χρημάτων. Αφού ελεγχθεί το επιστραφέν προϊόν και είναι στην άριστη κατάσταση που πωλήθηκε, η επιχείρησή μας συμψηφίζει τη δαπάνη που επωμίζεται ο πελάτης για την επιστροφή του προϊόντος με τη χρηματική αξία του επιστρεφόμενου προϊόντος. Σε περίπτωση που το προιόν αγοράστηκε με δωρεάν μεταφορικά τα αρχικά εξοδα αποστολής αφαιρούνται απο την αξία του προιόντος που επιστρέφεται. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται πάντοτε μέσω τραπέζης στον λογαριασμό από τον οποίον έγινε η κατάθεση ή σε περίπτωση που χρησιμοποιήθηκε άλλη μέθοδος πληρωμής, ο πελάτης υποδεικνύει στην επιχείρησή μας τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίον επιθυμεί να γίνει η σχετική καταβολή.

Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

Σε περίπτωση αλλαγής εκπτωτικών προϊόντων δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων παρά μόνο αλλαγή με άλλα εκπτωτικά προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται σε προιόντα προσφοράς ή απο αγορά στο φυσικό κατάστημα.

Για οποιαδήποτε επιστροφή, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2752027742

 

ΕΓΓΥΗΣΗ ΡΟΛΟΓΙΟΥ

Το ρολόι σας καλύπτεται από εγγύηση 24 μηνών από την ημερομηνία αγοράς του. Για να επωφεληθείτε από την εγγύηση αυτή απαιτείται να επιδεικνύετε το Πιστοποιητικό εγγύησης, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν συμπληρωθεί σωστά από τα καταστήματα ή από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο.

Εάν εντός του διαστήματος των 24 μηνών που καλύπτει η εγγύηση διαπιστώσετε ότι κάποιο εξάρτημα είναι ελαττωματικό εξαιτίας κατασκευαστικού σφάλματος, θα επισκευαστεί χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες που προκύπτουν από ακατάλληλο χειρισμό, έλλειψη φροντίδας, ατυχήματα και φυσική φθορά του κρυστάλλου, του λουριού, του μπρασελέ ή της μπαταρίας.

Υπάρχει μια περίοδος έξι μηνών για τη δωρεάν αντικατάσταση της μπαταρίας. Ο ιδιοκτήτης του ρολογιού πληρώνει όλα τα έξοδα των επισκευών, τα ταχυδρομικά τέλη, τις ασφαλιστικές και τα έξοδα αποστολής, αφού έχει περάσει η περίοδος των δύο χρόνων.

 

Φροντίδα και Συντήρηση 

Συνίσταται ανεπιφύλακτα η συντήρηση και η επισκευή του ρολογιού σας να πραγματοποιείται από κατάστημα Loisir/Oxette ή από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο. Κάθε ρολόι διαθέτει αποκλειστικό σειριακό αριθμό, ο οποίος αναγράφεται στο Πιστοποιητικό εγγύησης. Ο αριθμός αυτός μας επιτρέπει να σας παρέχουμε εξατομικευμένες και αποτελεσματικές υπηρεσίες συντήρησης. Φυλάξτε αυτό το πιστοποιητικό ως απόδειξη της προέλευσης και της γνησιότητας του ρολογιού σας.

Προσοχή

Η εγγύηση δεν περιλαμβάνει τα κρυσταλλικά τα μεταλλικά ή τα μέρη από καουτσούκ.

Η εγγύηση δεν περιλαμβάνει ζημιές που έχουν προκληθεί από νερό, όταν το ρολόι δεν χαρακτηρίζεται ως «αδιάβροχο» ( παρακαλώ κοιτάξτε στην πίσω πλευρά του ρολογιού).

Η εγγύηση δεν περιλαμβάνει γρατζουνιές ή άλλα ελαττώματα που έχουν δημιουργηθεί από κακή χρήση, γεγονός που πιστοποιείται από το εξουσιοδοτημένο κατάστημα.

Η εγγύηση αυτή ισχύει μόνο εάν είναι σωστά συμπληρωμένη και σφραγισμένη από το εξουσιοδοτημένο κατάστημα και / ή συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς.