Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται έως τις 16:00 καθημερινά θα αποστέλλονται μέσα σε 24 ώρες εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα των προϊόντων εκτός αν επιλέξετε να πληρώσετε με τραπεζική κατάθεση. Αν επιλέξετε να πληρώσετε με τραπεζική κατάθεση η παραγγελία σας θα σταλεί είτε την ίδια είτε την επομένη ημέρα από την παραλαβή της πληρωμής σας, εφόσον γίνει η επιβεβαίωση της πληρώμης σας από το αρμόδιο τμήμα.

Παραγγελίες που πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα τα Σαββατοκύριακα ή τις αργίες αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Η κατάσταση της παραγγελίας, ο αριθμός φορτωτικής (voucher) και οι λεπτομέρειες μεταφοράς θα σας αποστέλλονται με email σε πραγματικό χρόνο.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αναλαμβάνει την παράδοση των αγορών σας σε Ελλάδα και Κύπρο, με ACS courier.

Ο χρονος παράδοσης εντός Ελλάδας είναι 1-4 εργάσιμες ημέρες. Για περιοχές που χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτες/ απομακρυσμένες απ’ την εταιρεία courier ACS ο χρόνος παράδοσης είναι 3-5 εργάσιμες ημέρες.
Για παράδοση εκτός των παραπάνω χωρών, σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 55 ευρώ (εντός Ελλάδας) .
Για αγορές κάτω των 55 ευρώ το κόστος αποστολής (εντός Ελλάδας) είναι 3 € και αν επιλέξετε τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή το κόστος είναι επιπλέον 2 €.

Για την Κύπρο τα έξοδα αποστολής είναι 12€  και η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, Paypal και τραπεζικής κατάθεσης.